Photo - Sold: Goed gelegen eengezinswoning met vrij uitzicht over groenstrook in de Wierden, Photo - Sold: Goed gelegen eengezinswoning met vrij uitzicht over groenstrook in de Wierden, Photo - Sold: Goed gelegen eengezinswoning met vrij uitzicht over groenstrook in de Wierden, Photo - Sold: Goed gelegen eengezinswoning met vrij uitzicht over groenstrook in de Wierden, Photo - Sold: Goed gelegen eengezinswoning met vrij uitzicht over groenstrook in de Wierden, Photo - Sold: Goed gelegen eengezinswoning met vrij uitzicht over groenstrook in de Wierden, Photo - Sold: Goed gelegen eengezinswoning met vrij uitzicht over groenstrook in de Wierden, Photo - Sold: Goed gelegen eengezinswoning met vrij uitzicht over groenstrook in de Wierden, Photo - Sold: Goed gelegen eengezinswoning met vrij uitzicht over groenstrook in de Wierden, Photo - Sold: Goed gelegen eengezinswoning met vrij uitzicht over groenstrook in de Wierden, Photo - Sold: Goed gelegen eengezinswoning met vrij uitzicht over groenstrook in de Wierden, Photo - Sold: Goed gelegen eengezinswoning met vrij uitzicht over groenstrook in de Wierden, Photo - Sold: Goed gelegen eengezinswoning met vrij uitzicht over groenstrook in de Wierden, Photo - Sold: Goed gelegen eengezinswoning met vrij uitzicht over groenstrook in de Wierden, Photo - Sold: Goed gelegen eengezinswoning met vrij uitzicht over groenstrook in de Wierden, Photo - Sold: Goed gelegen eengezinswoning met vrij uitzicht over groenstrook in de Wierden, Photo - Sold: Goed gelegen eengezinswoning met vrij uitzicht over groenstrook in de Wierden, Photo - Sold: Goed gelegen eengezinswoning met vrij uitzicht over groenstrook in de Wierden, Photo - Sold: Goed gelegen eengezinswoning met vrij uitzicht over groenstrook in de Wierden, Photo - Sold: Goed gelegen eengezinswoning met vrij uitzicht over groenstrook in de Wierden, Photo - Sold: Goed gelegen eengezinswoning met vrij uitzicht over groenstrook in de Wierden, Photo - Sold: Goed gelegen eengezinswoning met vrij uitzicht over groenstrook in de Wierden, Photo - Sold: Goed gelegen eengezinswoning met vrij uitzicht over groenstrook in de Wierden, Photo - Sold: Goed gelegen eengezinswoning met vrij uitzicht over groenstrook in de Wierden, Photo - Sold: Goed gelegen eengezinswoning met vrij uitzicht over groenstrook in de Wierden, Photo - Sold: Goed gelegen eengezinswoning met vrij uitzicht over groenstrook in de Wierden, Photo - Sold: Goed gelegen eengezinswoning met vrij uitzicht over groenstrook in de Wierden,
27 photos available

Sold: Goed gelegen eengezinswoning met vrij uitzicht over groenstrook in de Wierden,

Address: Kimwierde 405, 1353 EW Almere
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 113 m²
Liveable area 91 m²
Acceptance By consultation
Status Sold
€225,000
Sold

General

Afspraken voor bezichtiging van de woning zijn niet meer mogelijk wegens de grote belangstelling; er wordt een wachtlijst aangelegd! Gelieve schriftelijk aan te melden via de contactpagina van Funda.

Goed gelegen eengezinswoning met vrij uitzicht over groenstrook in de Wierden, onderdeel van de stadskern Almere Haven. De woning heeft twee woonlagen verdeeld in ruime woonkamer met open keuke... More info
Features
All characteristics
Type of residence House, single-family house, terraced house
Construction period 1983
Status Sold
Offered since 16 October 2020
Offered since 16 October 2020

Features

Offer
Reference number 00113
Asking price €225,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 16 October 2020
Last updated 10 December 2020
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1983
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Certifications Energy performance advice
Isolations Full
Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 113 m²
Effective area 91 m²
Kitchen area 10.8 m²
Content 310 m³
Surface area external storage rooms 8 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near public transport
Near school
Near shopping center
On a quiet street
Open position
Residential area
Unobstructed view
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South east
Has a backyard entrance Yes
Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler Nefit Econline HR
Heating source Gas
Combiboiler Yes
Boiler ownership Rented
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Partial Floor heating
Bathroom facilities Bath
Sink
Toilet
Has cable TV Yes
Has fibre optical cable Yes
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Cadastral informations
Almere H 1643 Almere H 1643
Area 113 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

Afspraken voor bezichtiging van de woning zijn niet meer mogelijk wegens de grote belangstelling; er wordt een wachtlijst aangelegd! Gelieve schriftelijk aan te melden via de contactpagina van Funda.

Goed gelegen eengezinswoning met vrij uitzicht over groenstrook in de Wierden, onderdeel van de stadskern Almere Haven. De woning heeft twee woonlagen verdeeld in ruime woonkamer met open keuken; op de verdieping zijn ruime overloop met kast, 3 slaapkamers en de badkamer. De wijk is gelegen aan het Gooimeer met surfstrandje en achter de Gooimeerdijk. Het centrum en de Havenkom van Almere Haven liggen op loopafstand. De uitvalswegen naar Amsterdam en ‘t Gooi/Utrecht zijn via de Westerdreef snel bereikbaar.

De genoemde vraagprijs is een zogenaamde "bieden vanaf" prijs en de verkoopprocedure gaat bij inschrijving.

DEZE WONING IS VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD!

Ground floor

Ruime entree met garderobe, meterkast, toilet en vaste trap naar de verdieping. Tuingerichte woonkamer en open keuken aan de voorgevel met uitzicht op het brede plantsoen. De woonkamer heeft een tuindeur naar de achtertuin, die onlangs opnieuw is aangelegd met nieuwe tuintegels, plantenvakken en schuttingen.

First floor

Ruime overloop met grote schuifdeurkast met opstelplaats voor cv ketel en wasmachine. Totaal 3 slaapkamers en badkamer. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een vaste kast met schuifdeuren. De twee andere slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde en kijken uit op de nieuw aangelegde tuin en het ruime binnenplantsoen. De hoofdslaapkamer aan de achterzijde heeft een grote vaste kast met dubbele deuren. De badkamer is afgewerkt met wandtegels tot het plafond, vloertegels, raampje en is ingericht met betegeld ligbad, wastafel en duobloc closetcombinatie.

Garden

De achtertuin is onlangs opnieuw is aangelegd met nieuwe tuintegels, plantenvakken en schuttingen.

Details

• Woonoppervlakte ca. 92 m2
• Dichtbij alle voorzieningen en het centrum van Almere-Haven
• De keuken is ingericht met een hoekkeukenblok voorzien van apparatuur
• De begane grond is afgewerkt met lichte tegels en voorzien van vloerverwarming
• De verdieping is afgewerkt met laminaat.
• 3 slaapkamers
• Nabij het Gooimeer
• Zonnige en nieuw aangelegde tuin.
• Mogelijkheid om dakopbouw te plaatsen om het woonoppervlak te vergroten
• Oplevering in overleg

Floor plans

Extra

Close

Recently viewed