Photo - Sold: Prachtig gelegen 3-kamer appartement in het appartementencomplex "Selene" met uitzicht over park, vijver en de Hoge Vaart. Photo - Sold: Prachtig gelegen 3-kamer appartement in het appartementencomplex "Selene" met uitzicht over park, vijver en de Hoge Vaart. Photo - Sold: Prachtig gelegen 3-kamer appartement in het appartementencomplex "Selene" met uitzicht over park, vijver en de Hoge Vaart. Photo - Sold: Prachtig gelegen 3-kamer appartement in het appartementencomplex "Selene" met uitzicht over park, vijver en de Hoge Vaart. Photo - Sold: Prachtig gelegen 3-kamer appartement in het appartementencomplex "Selene" met uitzicht over park, vijver en de Hoge Vaart. Photo - Sold: Prachtig gelegen 3-kamer appartement in het appartementencomplex "Selene" met uitzicht over park, vijver en de Hoge Vaart. Photo - Sold: Prachtig gelegen 3-kamer appartement in het appartementencomplex "Selene" met uitzicht over park, vijver en de Hoge Vaart. Photo - Sold: Prachtig gelegen 3-kamer appartement in het appartementencomplex "Selene" met uitzicht over park, vijver en de Hoge Vaart. Photo - Sold: Prachtig gelegen 3-kamer appartement in het appartementencomplex "Selene" met uitzicht over park, vijver en de Hoge Vaart. Photo - Sold: Prachtig gelegen 3-kamer appartement in het appartementencomplex "Selene" met uitzicht over park, vijver en de Hoge Vaart. Photo - Sold: Prachtig gelegen 3-kamer appartement in het appartementencomplex "Selene" met uitzicht over park, vijver en de Hoge Vaart. Photo - Sold: Prachtig gelegen 3-kamer appartement in het appartementencomplex "Selene" met uitzicht over park, vijver en de Hoge Vaart. Photo - Sold: Prachtig gelegen 3-kamer appartement in het appartementencomplex "Selene" met uitzicht over park, vijver en de Hoge Vaart. Photo - Sold: Prachtig gelegen 3-kamer appartement in het appartementencomplex "Selene" met uitzicht over park, vijver en de Hoge Vaart. Photo - Sold: Prachtig gelegen 3-kamer appartement in het appartementencomplex "Selene" met uitzicht over park, vijver en de Hoge Vaart. Photo - Sold: Prachtig gelegen 3-kamer appartement in het appartementencomplex "Selene" met uitzicht over park, vijver en de Hoge Vaart. Photo - Sold: Prachtig gelegen 3-kamer appartement in het appartementencomplex "Selene" met uitzicht over park, vijver en de Hoge Vaart. Photo - Sold: Prachtig gelegen 3-kamer appartement in het appartementencomplex "Selene" met uitzicht over park, vijver en de Hoge Vaart. Photo - Sold: Prachtig gelegen 3-kamer appartement in het appartementencomplex "Selene" met uitzicht over park, vijver en de Hoge Vaart.
19 photos available

Sold: Prachtig gelegen 3-kamer appartement in het appartementencomplex "Selene" met uitzicht over park, vijver en de Hoge Vaart.

Address: Vincent van Goghstraat 106, 1328 AA Almere
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Liveable area 94.5 m²
Acceptance By consultation
Status Sold
€375,000
Sold

General

Ruim appartement gelegen op de eerste verdieping van het fraaie appartementencomplex “Selene”. Het populaire complex ligt op een prachtige locatie met park aan de voorzijde, aan de achterzijde een ruim wandelpark met vijver en bossages langs de Hoge Vaart. Het appartement heeft een eigen parkeerplaats op het gezamenlijke parkeerterrein voor het gebouw, een ruime berging op de begane grond en ee... More info
Features
All characteristics
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Construction period 2001
Status Sold
Offered since 12 November 2021

Features

Offer
Reference number 00122
Asking price €375,000
Service costs €142
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 12 November 2021
Last updated 03 March 2022
Construction
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Accessibility People with disabilities
Seniors
Construction period 2001
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Certifications Energy performance advice
Isolations Full
Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 94.5 m²
Content 310 m³
Surface area external storage rooms 6.9 m²
Surface area external, linked storage rooms 8.5 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near park
On a quiet street
Residential area
Unobstructed view
Energy consumption
Energy certificate B
Features
Number of parking spaces 1
Water heating District heating
Heating District heating
Has a balcony Yes
Has a storage room Yes
Has ventilation Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Home insurance Yes
Cadastral informations
Almere P 2965 Almere P 2965
Area 1,942 m²
Range Condominium
Ownership Full ownership

Description

Ruim appartement gelegen op de eerste verdieping van het fraaie appartementencomplex “Selene”. Het populaire complex ligt op een prachtige locatie met park aan de voorzijde, aan de achterzijde een ruim wandelpark met vijver en bossages langs de Hoge Vaart. Het appartement heeft een eigen parkeerplaats op het gezamenlijke parkeerterrein voor het gebouw, een ruime berging op de begane grond en een vrij en zonnig gelegen balkon. Het appartement is onderdeel van een modern appartementencomplex met een gezonde en actieve VvE.

Berging:
Er is een ruime inpandige berging beschikbaar in de onderbouw.

Parkeren:
Eigen parkeerterrein voor het complex met voldoende parkeerplaatsen voor de visite en eigen parkeerplaats.

Omgeving
De locatie is erg strategisch op loopafstand van openbaar vervoer en op korte afstand van het wijkwinkelcentrum aan de Rembrandtweg en de uitvalswegen zijn snel bereikbaar. Ook het NS station en het winkelcentrum Parkwijk zijn op redelijke afstand met de auto bereikbaar en met fiets of lopend op korte afstand.

Voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging van deze woning kunt u bellen met 036-7676000 of per email naar verkoop@avoort.nl of via Funda.

Ground floor

Via de centrale entree met bergingen, liften, trappenhuis en bellentableau met intercom is de galerij op de eerste verdieping bereikbaar.

Appartement nummer 106:
Entree met voordeur, ruime gang met meterkast, toilet, toegang tot de 2 slaapkamers en de badkamer. Doorloop naar de grote woonkamer met balkon, de open keuken en de bijkeuken. In de keuken is een complete inbouwkeuken opgesteld voorzien van veel kastruimte en inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is de praktische ruime bijkeuken toegankelijk met wasmachine- en droger aansluitingen en veel bergruimte. De twee slaapkamers hebben verschillende afmetingen en zijn praktisch ingedeeld en aan de voorzijde gelegen. In de grote slaapkamer is een Inbouw schuifdeurkast met spiegel geplaatst. De badkamer is ruim bemeten en uitgerust met een ligbad, douchehoek , wastafel.

Balcony

Ruim vrij gelegen balkon gericht op het zuiden.

Details

- Schitterend gelegen appartement aan Hoge Vaart.
- De rechter bouwmuur grenst als eindgevel aan de poortgang in het complex
met wandelpad naar het park.
- Vrij zicht op het park met vijver en uitzicht op de Hoge Vaart.
- Veel lichtinval door draai-/kiepramen.
- De berging is binnen bereikbaar met de lift en buiten via de poortgang.
- Eigen parkeerplaats.
- Actieve VVE.
- Voor verschillende leeftijdsgroepen geschikt
- Bijdrage circa € 142,-- per maand.
- Energielabel B geldig tot 22-12-2030
- Aanvaarding direct.

Floor plans

Extra

Close

Recently viewed