Omschrijving

Wonen op het Flevo Golf Resort Lelystad in een prachtig gelegen vrijstaande villa  type “Captiva” met mooie natuur en exclusief woongenot.
Het Flevo Golf Resort Lelystad is een luxueuze villawijk gelegen tussen het fraaie Zuigerplasbos en het IJsselmeer. Het Zuigerplasbos is een prachtig natuurgebied dat wordt beheerd door Staatsbosbeheer. Bataviastad en  Bataviawerf zijn op korte afstand bereikbaar, alsmede de Houtribdijk richting Enkhuizen en de Houtribweg richting A6. 

Kernwoorden zijn: 
Natuur: ruimte, rust, groen, recreatie, uitzicht op de golfbaan, stilte, zon, water, park, bos, Zuigerplas, vogels, natuurgebied.  
Architectuur: solide, kwaliteit, uniek, inspirerend, alles gelijkvloers, landschap, diversiteit, veel ruimte, kantoor met aparte ingang aan huis.  
Gezond(heid): traditionele bouw, goede ventilatie. belevingstuin, fitnessruimte, chillen in het tuinhuis op de overdekte loungeset, barbeque, 
Energie(bewust): aandacht voor energiebesparing dmv Brink warmte terugwin installatie. 
Sociaal: Lidmaatschap golfclub, je kent je buren.
Hoe goed je kwaliteiten ook probeert uit te drukken, het blijven woorden. Eigenlijk zou je gewoon eens langs moeten komen om de sfeer van de Captiva te proeven en de zorg en passie van de bewoners die hun prachtige villa met zorg en liefde hebben onderhouden en zorgvuldig bewoond. Veel is er door de jaren heen verbeterd, gemoderniseerd en uitgebouwd en verruimd. Zo ook de zorg om aanleg en onderhoud van de tuin; een hobby van meneer. 

Wonen in 't groen, temidden van recreatie en uitzicht op de golfbaan.  
Wonen in een Oase; dit klinkt misschien een beetje overdreven, maar er bekruipt je echt een bijzonder gevoel als je vanaf de dijk het golfresort op rijdt. De villa heeft rondom een prachtig aangelegde tuin met terrassen, steiger en meerdere parkeerplaatsen op de oprit. 
Ook binnen heerst een hele prettige en warme sfeer. Er zijn degelijke en mooie materialen gebruikt en alles is perfect afgewerkt.

Indeling

Begane grond: 
Overdekte entree met voordeur en groot zijraam, ruime representatieve hal met garderobe, meterkast, toilet, toegang tot de grote werkkamer (voormalige garage); deze werkkamer/kantoor is ook te bereiken via de oprit met een aparte toegangsdeur. Toegang tot de enorme living met open haardpartij, plavuizenvloer deels met vloerverwarming, diverse zithoeken, grote nieuwe uitbouw doorlopend vanuit de woonkamer met dakramen, recht keukenblok met spoelbak en onderkasten en laden, grote schuifpui naar de achtertuin. Luxe inbouwkeuken in hoekopstelling gelegen aan de voorzijde met veel werkruimte en kasten en volledig ingericht met Miele apparatuur. Apart blok met apparatuur. 

Toegang tot de bijkeuken met CV installatie, aansluitingen voor wasmachine en droger, toegang tot de bergvliering boven de werkkamer. 
Aparte gang met glaspui naar de slaapvleugel. Deze is praktisch ingedeeld met slaapkamer, garderobe kamer, badkamer, hoofdslaapkamer met garderobekast en glaspui met uitzicht en toegang tot de tuin.

Tuin

Prachtig aangelegde tuin met sierbestrating, plantvakken met gevarieerde beplantingen, prieel met beeld, trap naar het water met steiger, zijtuinen met grind en open hekwerk. Nieuwe schutting in de zijtuin en nieuw aangelegde voortuin met grind en plantvakken. Grote brede oprit aangelegd met sierbestrating. 

Bijgebouw: 
Multifunctioneel bijgebouw opgetrokken in stijl en regelwerk en met Scandinavisch naaldhout gevelbekleding. Het gebouw heeft een afmeting van 10.50 m x 6 x 2.90m. Het gebouw is ingedeeld met een tuinhuis met zitgedeelte, houtkachel en houten vloer en een fitnessruimte met wastafelmeubel. Verder is er een apart bereikbare berging.  
Achter dit bijgebouw loopt de tuin door tot aan de sloot met beschoeiing en steiger grenzend aan de golfbaan.

Bijzonderheden

-Vernieuwde keuken in 2014 en badkamer in 2008. 
-Voormalige garage verbouwd tot kantoor/werkkamer met fraaie lambrizering, ingebouwde boekenkast, glaspui met buitendeur. 
-Nieuwe uitbouw met grote dakramen en veel lichtinval, schuifpui en plavuizenvloer
-Keuken ingericht met Miele apparatuur: granieten aanrechtblad met spoelbak en cooker, inductie kookplaat met twee platen, keramische wokplaat, grill plaat, brede afzuigkap grote onderbouw heteluchtoven, stoomoven, combi-magnetron, koffiemachine, vaatwasser, twee koelkasten diepvrieskast. 
-Badkamer afgewerkt met luxe wandtegels tot plafond, vloertegels, douchecabine, vrij hangend closet, twee wastafels. 
-CV installatie nieuwe CV ketel HR Intergas (2018) met radiatoren
-Uitbouw woonkamer gerealiseerd in 2017
-Tweede keukenblok in gebruik als pantry in de uitbouw 
-Veel bergruimte in de garderobekamer met schuifdeurkasten en in de hoofdslaapkamer met grote schuifdeurkast. 
-Hoofdslaapkamer met airco.

Kenmerken