Beschrijving

Ruim hoekappartement gelegen op de derde verdieping van het fraaie appartementencomplex “Selene”. Het populaire complex ligt op een prachtige locatie met park aan de voorzijde,  aan de achterzijde een ruim wandelpark met vijver en bossages langs de Hoge Vaart. Het appartement heeft een eigen parkeerplaats op het gezamenlijke parkeerterrein voor het gebouw, een ruime berging op de begane grond en een vrij en zonnig gelegen loggia/balkon. Het appartement is onderdeel van een modern appartementencomplex met een gezonde en actieve VvE. De locatie is erg strategisch op loopafstand van openbaar vervoer en op korte afstand van het wijkwinkelcentrum aan de Rembrandtweg en de uitvalswegen zijn snel bereikbaar. 

Let op, deze woning bieden wij u aan met een Bieden Vanaf Prijs!

De verkoopprocedure gaat bij inschrijving tot en met  10 september 2021, sluiting om 17.00 uur.  Voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging van deze woning kunt u bellen vanaf maandag 30 augustus 2021 met 036-7676000 of per email naar verkoop@avoort.nl of via Funda.

Indeling

Via de centrale entree met bergingen, liften, trappenhuis en bellentableau is de ruime overloop op de derde verdieping bereikbaar. Naast de voordeur is de meterkast gesitueerd. 

Appartement nummer 194: 
Entree met voordeur, ruime hal met doorloop naar de grote woonkamer met balkon, de open keuken. Opvallend is  het  lichtinval door de vele ramen en het panoramisch uitzicht over het park.  

In de keuken is een complete  hoekkeuken opgesteld  voorzien van veel kastruimte en  inbouwapparatuur. Vanuit de hal is de praktische bijkeuken te bereiken met wasmachine opstelplaats en bergruimte. De twee slaapkamers hebben verschillende afmetingen en zijn praktisch ingedeeld en aan de oostzijde gelegen. De badkamer is ruim bemeten en uitgerust met een ligbad, douchecabine en wastafel. Het toilet is separaat. 

Berging: Er is een ruime inpandige berging beschikbaar in de onderbouw. 
Parkeren: Voor het complex zijn er voldoende parkeerplaatsen voor de visite. Bij dit appartement behoort een eigen parkeerplaats.

Balkon

Ruim en vrij gelegen inpandig balkon/loggia gericht op het zuiden.

Bijzonderheden

- Schitterend gelegen appartement nabij Hoge Vaart
- Vrij zicht op  groen 
- Veel lichtinval door draai-/kiepramen
- Eigen parkeerplaats
- Actieve VVE
- Bijdrage circa € 145,00 per maand 
- Ruim balkon
- De inboedel is eventueel ter overname
- Energielabel is in aanvraag
- Vaste notaris
- Aanvaarding direct

Kenmerken