Description

Op een unieke locatie in parkachtige omgeving van de wijk “De Wierden”, staat deze zeer ruime hoekwoning met aangebouwde garage en uitgebouwde woonkamer. De hoekkavel is 273 m2 groot en het woonoppervlak is 118 m2.  De woning kijkt aan de voorzijde uit op een groot plantsoen. De achtertuin grenst aan een binnenterrein met plantsoen en speelgelegenheid. De wijk is met veel groen omringd. Het Kromslootpark, een bijzonder natuurgebied waar het heerlijk is om de fietsen en te wandelen, is op korte afstand te bereiken. 

Let op, deze woning bieden wij u aan met een Bieden Vanaf Prijs!

De verkoopprocedure gaat bij inschrijving tot en met 6 augustus 2021, sluiting om 17.00 uur.

Ground floor

Entree met voordeur, hal, toilet, meterkast, vaste trap naar de verdieping, woonkamer met tuindeur en eetkamer (uitgebouwd achter de garage). De open keuken is aan de voorzijde gelegen en voorzien van een witte hoekkeuken met apparatuur.

First floor

Overloop met vaste trap naar de tweede verdieping, ingedeeld met 3 slaapkamers en badkamer en voorzien van  ligbad, inloopdouche, closetcombinatie en wastafel. Tevens aansluitpunten voor wasmachine en droger.

Second floor

Overloop met CV ketel, bergruimte, afgewerkte kamer met voor en achter een dakraam.

Garden

Garage: 
De garage/berging  is voorzien van een zijdeur en een elektrisch te openen sectorale garagedeur. 

Tuinen: 
De voor- zij- en achtertuin zijn aangelegd met fraaie trommelstenen (schoongemaakt), borders en nieuwe houten schuttingen op betonnen fundering in zij- en achtertuin. Elektrisch te bedienen zonnescherm aan de achtergevel.. Tuindeur in de achtertuin om het binnenplantsoen te bereiken. De achtertuin is ook met een deur te bereiken vanaf de zijtuin. 

De voortuin is aangelegd met een oprit en parkeerplaats voor de garage. De siertuin is aangelegd met tegels en brede border. 

Omgeving: 
In de wijk is een grote supermarkt op 500 meter te bereiken. Er zijn diverse basisscholen, waaronder een basisschool gemengd met kinderopvang en BSO. Verder biedt de omgeving een jachthaven, diverse strandjes, waaronder het surfstrand aan het Gooimeer en de gezellige horeca aan de Havenboulevard. De zeer kindvriendelijke wijk met veel groen biedt tevens veel privacy en vrijheid! Op korte afstand van het centrum van Almere Haven. Amsterdam is slechts 20 minuten verwijderd van de woning.

Details

De woning is goed onderhouden; het buitenschilderwerk is onlangs uitgevoerd. 
De kozijnen zijn op de begane grond voorzien van elektrisch te bedienen rolluiken.
De voordeur is een gepantserde voordeur met vier scharnieren en veilig hang- en sluitwerk. 
De woonkamer is voorzien van een goed functionerende (gereinigde) open haard. 
De begane grond is geheel belegd met Carrara wit marmer vloer. 
Het sanitair in toilet en badkamer zijn nog origineel uit de bouw. 
De hoekkeuken is voorzien van inbouwapparatuur. 
De CV installatie is verbeterd met een  Nefit HR combi gasketel, bouwjaar 2013.
Het dubbele glas in het dakraam van de badkamer is vochtig van binnen en zou te zijner tijd vervangen kunnen worden.

Features