Kamer geeft huizenmarkt starters een zetje

Verhuurders van woonruimte mogen tijdelijke huurcontracten gaan opstellen voor jongeren tot en met 27 jaar. Tijdens de huurperiode van vijf jaar kunnen de jongeren als woningzoekende op de gewone huizenmarkt ingeschreven blijven staan. Zo verspelen ze hun kansen daar niet. De Tweede Kamer leek dinsdag wel te porren voor dit plan van Carola Schouten van de ChristenUnie. Zij hoopt met de contracten voor elkaar te krijgen dat de doorstroming in bescheiden huizen voor starters groter wordt. Het doel is er voor te zorgen dat mensen niet blijven hangen in bescheiden huizen als ze wat meer te besteden krijgen. De jongeren die ouderlijk huis of studentenwoning verlaten, kunnen totdat ze 28 worden in aanmerking komen voor zo'n periode van vijf jaar. Bron: ANP

Unprecedented flexibility

The most flexible broker in Arnhem. Friendly, flexible and results-oriented. You are in good hands. We make selling your home a wonderful experience. And the search for a new home a feast.

FUNDAmentally better

Housenet 3 brings websites of brokers to a unattainable level. Allpossibilities of a largelivingportalinto yourown website.

Recently viewed